A carregar Eventos

« Todos os Eventos

• Este evento já decorreu.

Vinsmagning af Herdade de Coelheiros

Maio 28 @ 19:00 - 21:00

Em Português

I samarbejde med “Vinho” ønsker Portugisisk Forening i Danmark at invitere dig til en vinsmagning i anledning af lanceringen af de nye vine fra Herdade de Coelheiros.

Vinsmagningen er gratis for de medlemer som har betalt kontingent for 2019, og den finder sted i den portugiske ambassadørs bolig den 28. maj kl. 19.

Hvis du ønsker at deltage, så skriv til portugisiskforeningdk@gmail.com.

Kom og mød Mariana Tavares som er vinproducent.

Der kan max. deltage 20 personer.

Detaljer:
Vinsmagning af Herdade de Coelheiros
Dato: 28. maj
Tid: 19.00
Sted: Skovvej 109 – 2920 Charlottenlund
Lokalekapacitet: 20 mennesker
Gratis adgang for medlemmer af Portugisisk Forening i Danmark, og 100 kr. for dem som er ikke medlemmer hvis der er ledige plaser.

Herdade de Coelheiros

Coelheiros er et gammelt og respekteret vinhus fra Alentejo, og det er en helt særlig fornemmelse at opleve de store vidder som Coelheiros dækker og samspillet mellem produktionen og den vilde natur på ejendommen.

Vinene er kraftfulde og stillige og de fire topvine har helt et fantastisk lagringspotentiale.

Et historisk vinhus

Huset kan føres helt tilbage til det 15. århundrede og er fra tidlig tid blevet berømmet for vinens kvalitet. Man anvendte et sindrigt system af højtliggende vandreservoirer til at overrisle hele ejendommen med alene ved hjælp af tyngdekraften.

Du kan få flere oplysinger om Herdade dos Coelheiros og Vinho.

Detalhes

Data: